MEGUIAR'S


Amerikansk historie på flaske!
 Det som begynte for over hundre år siden som enkel møbelpolish-produksjon i garasjen til grunnlegger Frank Meguiar Jr, er nå blitt ledet av fire generasjoner Meguiar. Meguiar’s Inc. er i dag en verdensleder innen bilpleie og er stolte over å tilby neste  generasjon produkter, verktøy og tilbehør til seriøse bilentusiaster. Vi tilstreber å  sette en helt ny standard for kvalitet og ytelse i bransjen.

5 stegs hurtig-guide for Meguiar`s bilpleie
1 VASK: Vask bilen med vann og en egnet bilshampo med gode smussløsende egenskaper. Vanlige vaskemidler kan tørke ut lakken og gjøre at all glans og shine forsvinner. Alle produktene fra Meguiar`s er skånsomme mot miljøet.

2 RENS/KLARGJØRING: Urenheter på lakkoverflaten må fjernes før du polerer og vokser. Det gjør du med Quick Clay Starter Kit. Den mest effektive måten å fjerne lakkskader under overflaten på (oksidasjon, mindre riper og swirls), er å bruke en høyeffektiv rens som Meguiar’s Ultimate Compound.

3 POLISH (valgfritt): Meguiar’s Deep Crystal Polish eller Ultimate Polish – Step 2 anbefales spesielt til mørke biler og ved matt lakk, for å fremkalle maksimal glans dybde og fargegjengivelse.

4 VOKS/BESKYTTELSE: For å beskytte og oppnå en strålende glans i lakken, bør du bare bruke kvalitetsvoks som Meguiar’s Gold Class Carnauba Plus Wax, Ultimate Wax eller NXT Generation Tech Wax 2.0.

5 VEDLIKEHOLD: Regelmessig vedlikehold fjernerforurensning på overflaten, som fugleskitt, kvae o.l., før det fester seg og etser i lakken. Regelmessig håndvask av bilen er det viktigste vedlikeholdet av bilens lakk.